2019/04/04

I dag launches vores nye hjemmeside om Den Intelligente Forsendelseskasse. Siden har til formål at informere om totalløsningen og ikke mindst stille skarpt på håndtering af blodprøver i den præanalytiske fase.

Virksomhederne bag Den Intelligente Forsendelseskasse samarbejder omkring konceptet, og det er med gensidig opbakning, at de nu sætter fuldt fokus på at optimere de præanalytiske arbejdsprocesser på de biokemiske afdelinger – både i Danmark og på tværs af landegrænser.

Det har været en lang rejse, og derfor er vi også ekstra stolte over, at Den Intelligente Forsendelseskasse nu er at finde på Aalborg Universitetshospital. Læs mere om det her.

Det kan du finde her på siden

På denne hjemmeside kan du finde information om Den Intelligente Forsendelseskasse, læse om totalløsningens muligheder og fordele, de enkelte komponenter samt historien bag konceptet.

Følg med her på siden, hvor vi løbende lægger nyheder op og bl.a. fortæller om håndtering af blodprøver og automatisering af arbejdsprocesser, muligheder via temperaturovervågning, bedre arbejdsmiljø med robotteknologi og meget mere!

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål?

Kom i kontakt med os her