2019/06/05

Øget kapacitet, bedre arbejdsmiljø, større patientsikkerhed. Ja, det lyder godt, men hvordan foregår det egentlig i praksis?

Det kan du se i vores nye film om Den Intelligente Forsendelseskasse! Filmen visualiserer hele processen og konceptets mange funktioner – lige fra prøven udtages hos lægepraksis til håndtering i den præanalytiske fase på biokemisk afdeling.

Kvaliteten i fokus

Den Intelligente Forsendelseskasse er en højkvalitetsløsning – derfor skulle den nye film naturligvis også være af høj kvalitet. For at opnå det har vi allieret os med det kompetente team fra BB Medier samt et dygtigt og engageret personale fra Biokemisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital (AAUH). AAUH har fra start været en del af totalløsningens brugerdrevne udviklingsproces, og vi er glade for, at totalløsningen nu er en del af hverdagen på Biokemisk Afdeling på dette hospital.

Se den nye film her:

Om Den Intelligente Forsendelseskasse

Med Den Intelligente Forsendelseskasse er det nu muligt at spore og overvåge blodprøver fra lægepraksis til Biokemisk Afdeling. Her sørger robotter for automatisk modtagelse, udpakning, registrering og håndtering af blodprøverne. Samlet set bidrager totalløsningen med større effektivitet og øget kapacitet via automatisering af manuelle arbejdsgange. Et bedre arbejdsmiljø skabes som følge af mindre ensidigt, gentaget arbejde (EGA). Dertil kommer en højere kvalitet og minimering af fejl gennem sporbarhed og overvågning.

Allerede nu efter ganske få uger må vi sige, at det er en kæmpe succes. Og vi regner med, at vi bliver ikke bare glade for det, men at det vil ændre nogle arbejdsgange til det bedre – med en bedre kvalitet for vores patienter.

Annebirthe Bo Hansen, ledende overlæge og ph.d. på Biokemisk Afdeling – AAUH.

Vi håber, at mange flere hospitaler får Den Intelligente Forsendelseskasse, så biokemikere kan sætte endnu større fokus på analyser og patientkontakt.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål?

Kom i kontakt med os her