2019/02/15

Totalløsningens rejse har varet flere år – og har fået et par redesign undervejs. I tæt samarbejde med biokemiske afdelinger er konceptet blevet til virkelighed.

Den Intelligente Forsendelseskasse har oprindeligt sit udspring i Idéklinikken på Aalborg Universitetshospital. Faktisk blev de indledende tanker til konceptet genereret helt tilbage i efteråret 2010, hvor Idéklinikken iværksatte informationskampagnen ”Robocall”. Her blev medarbejdere på Aalborg Sygehus opfordret til at indsende idéer til nye robot- og automatiseringsløsninger eller problemstillinger, som kunne løses ved hjælp af robotteknologi og automation. Håndteringen af blodprøver blev udråbt som et stort og voksende problem og tankerne omkring Den Intelligente Forsendelseskasse tilvejebragt som løsning. Til trods for det lange forløb fra idé til virkelighed er alle parter i projektet yderst tilfredse og glæder sig til henholdsvis at skabe Den Intelligente Forsendelseskasse i sin endelige form og til at tage totalløsningen i brug.

Processen har været lang, men jeg synes virkelig vi har udnyttet tiden godt, og vi har i sagens natur haft tid til at modne projektet, hvilket gør, at jeg er helt sikker på, at det ender i en meget stor succes. Det har været et fantastisk godt forløb med alle projektdeltagerne, hvor vi har troet på hinanden. Et forløb, der har været kendetegnet af åbenhed og ærlighed. Noget er kun en god handel, hvis alle implicerede parter, er tilfredse – og det er vi. Jeg er sikker på, at en stor årsag til dette er den lydhørighed, der har været hele vejen, og det faktum, at vi har haft det sjovt. Der har været en form for fandenivoldskhed – fordi vi alle har villet det her og haft en fælles tro på projektet

Annebirthe Bo Hansen, Ledende Overlæge på AAUH

Et uvurderligt værktøj til personalet

Hos teamet bag Den Intelligente Forsendelseskasse de helt enige i Annebirthes beskrivelse af forløbet og LT Automations direktør, Lasse Thomsen, fortæller afslutningsvist:

”Processen omkring Den Intelligente Forsendelseskasse har været lang, da 2010 som bekendt er mange år tilbage. Men processen har været lærerig og motiverende på mange niveauer. LT Automation, Intelligent Systems og Farusa Emballage er stolte af, at Aalborg Universitetshospital tager førertrøjen og giver sine medarbejdere et uvurderligt værktøj og patienterne en langt større sikkerhed. Vi håber og tror selvfølgelig, at flere hospitaler verden over vil gå i deres fodspor og investere i Den Intelligente Forsendelseskasse, der er et fleksibelt koncept, som kan tilpasses efter behov”.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål?

Kom i kontakt med os her